Nişantaşı Üniversitesi’nde Let's Meet and Talk, Artık Biz de Varız!

17 Aralık 2019 tarihinde Nişantaşı Üniversitesi Tömer’de okuyan Uluslararası öğrencilerimizle İngilizce Hazırlıkta okuyan Türk öğrencilerimizi tanıştırdık!

Let's Meet and Talk; hedef dili öğrenmek için özellikle hazırlık sınıfı öğrencilerinin faydalanacağı konuşma-dinleme becerilerini geliştirmeye yönelik, aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerini pekiştirecek etkili bir yöntemdir.

Yurtdışı üniversitelerde deneyimlediğimiz bu uygulamada artık biz de varız!

Nişantaşı Üniversitesi Tömer Müdürü Merve Suroğlu Sofu ve Yabancı Diller Akademik Koordinatörü Selda Akkaya Hocalarımızın önderliğinde; Let's Meet and Talk Koordinatörlerimiz Ebru Şen ve Zehra Gülle Hocalarımızın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz öğrenci eşleştirme programı öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü. 80 öğrencimizin katılımı ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik.

Let's Meet and Talk'ın ne olduğunu, amaçlarımızın ve hedeflerimizin neler olacağını, uygulama aşamasında nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğrencilerimize anlattı.

İlk toplantımızda görmüş olduğumuz ilginin heyecanı ile katılım sağlayan tüm öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz.