90 (212) 210 10 10

DUYURULAR

TÖMER" Sanal Kampüs" Kur Sınavları / TOMER "Virtual Campus" Course Exams

Sevgili Tömer Öğrencileri; bildiğiniz gibi bu hafta online olarak “Sanal Kampüs”te yapılacak olan kur sınavlarımız 04 Nisan Cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirilecektir. Yazma sınavımız, yine aynı gün 04 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’da online olarak gerçekleştirilecektir. Konuşma sınavımız ise 05 Nisan Pazar günü sizlere vereceğimiz saat aralıklarında videolu olarak gerçekleştirilecektir. İyi çalışmalar dileriz. Hepinize sağlıklı günler… (Sorularınız için Tömer sayfamızda yer alan e-posta adreslerimizden Tömer ekibine ulaşabilirsiniz.)

Dear Tömer students, As you know, our module exams that will be held online this week will be held on April 4th ,Saturday at 10:00am. Our writing exam will be held online at 14:00 on the same day – April 4th. Our speaking exam will be held via video at the time intervals we will give you on April 5th. We wish you good work. Have a healthy day… (For your questions, you can reach the Tömer team from our email addresses on our Tömer website).

Apply Nişantaşı