90 (212) 210 10 10

DUYURULAR

NTDİL Türkçe Yeterlik Mazeret Sınavı Linkleri

Sevgili Öğrencilerimiz,

27 Şubat Pazartesi günü NTDİL Türkçe Dil Yeterlik Mazeret Sınavı yapılacaktır. Bir önceki sınavımıza çeşitli sebeplerden katılamayan öğrencilerimiz, bu sınava katılabilirler. 24 Şubat 2023 Cuma günü yapılan sınava katılan öğrenciler bu sınava tekrar katılamazlar. NTDİL yazılı sınavımız 27 Şubat Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacaktır. NTDİL konuşma sınavımız ise aynı gün saat 13:00’de başlayacaktır. (Türkiye Saati ile GMT 3)

Yazılı sınavlarınız, Ms Forms platformu üzerinden yapılacaktır. Bilgisayarınıza ya da cep telefonunuza herhangi bir program indirmenize gerek yoktur. Sizlere TÖMER web sitesinde paylaşacağımız linkleri kullanarak sınavlara katılabileceksiniz.

Lütfen aşağıdaki linklere tıklayarak sınava katılınız.

Yazılı sınava katılabilmeniz için aynı anda hem TEAMS programındaki grupta kameranız açık şekilde çevrim içi bulunmanız hem de FORMS üzerinden sınavınızı yapmanız gerekmektedir.

FORMS SINAV LİNKİ:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KmWIC-7RV0WPzkCDpGuHWIVSO2i1J6ZFgCH7B1vnlxBUOVM3U0dLWkYxUE1EQlZPODY5M0JCT1dGOS4u

TEAMS YAZILI SINAV ODASI LİNKİ

SINAV 1

https://neotech.link/?id=5272

Konuşma sınavınız ise Ms Teams programı üzerinden yapılacaktır.

Konuşma sınavı için kullanacağınız linki aşağıda bulabilirsininiz. Sınav saat 13:00 de başlayacaktır.

Lütfen https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-teams/download-app#for-desktop bu linki kullanarak bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak Ms Teams programını indiriniz. Programı cep telefonunuza indirmek isterseniz https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-teams/download-app#office-CustomSpacingTemplate-uoh60pc linkine tıklayabilirsiniz. Programı indirememeniz halinde, web sitesinde sınav için paylaşılacak link üzerinden, herhangi bir web tarayıcısı kullanarak sınava katılabilirsiniz.

TEAMS KONUŞMA SINAVI ODASI LİNKİ

SINAV 1

https://neotech.link/?id=4565

Sınav boyunca kameranız açık duracağını hatırlatırız. Bu sebepten ötürü sınava katılmadan önce mikrofon ve kameranızın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmelisiniz. Konuşma sınavı saati geldiğinde, daha önceden belirtilen linke tıklayarak bekleme odalarında bulunacaksınız, öğretim görevlilerimiz sizleri teker teker sınava alacaklar. Sınava başlarken ibraz etmeniz için varsa öğrenci kimliğinizi ya da pasaportunuzu yanınızda bulundurmanız gerektiğini hatırlatırız.

Hem yazılı hem de sözlü sınava bilgisayar ile katılmanızı tavsiye ederiz, fakat özel durumlarda her iki sınavı da cep telefonu ile sorun yaşamadan katılabilirsiniz. Sınav öncesinde, esansında ve sonrasında karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorun ile ilgili tomer@nisantasi.edu.tr adresine yazabilirsiniz.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi TÖMER olarak tüm sınavlarınızda başarılar dileriz.

Apply Nişantaşı