90 (212) 210 10 10

DUYURULAR

2022-2023 4. Modül Sonu Sınavları Hk.

Sevgili TÖMER öğrencilerimiz,

4. modül sonu sınavlarımız çevrim içi (online) olacaktır.
19 Haziran 2023 Pazartesi günü 4. modül sonu yazılı sınavlarımızı ve konuşma sınavlarımız gerçekleşecektir.
19 Haziran Pazartesi günü 4. modül sonu yazılı sınavımız saat 10.00’da başlayacaktır. Konuşma sınavlarımız ise aynı gün saat 12.30’da başlayacaktır.
Yazılı sınavlarınız, Ms Forms platformu üzerinden yapılacaktır. Bilgisayarınıza ya da cep telefonunuza herhangi bir program indirmenize gerek yoktur. Sizlere sınıf danışmanlarınız tarafından sunulacak olan linkleri kullanarak sınavlara katılabileceksiniz.
Sınavlarda her seviyeye göre belirlenmiş ayrı süreler olacaktır ve sınav süreleri sizlere daha önceden bildirilecektir. Sınavlarınız bölüm olarak ayrılmış olarak tasarlanmıştır; örnek olarak, Okuma Anlama kısmında bir parça üzerinden size sorular yöneltilmiş ise aynı sayfada o soruları görebileceksiniz. Sınav esnasında bir önceki sayfaya dönmenizde hiçbir sakınca yoktur. Sınavınızı belirtilen sınav saatleri içinde göndermek zorundasınız. Aksi takdirde sınavınız geçersiz sayılabilir. Bir kez sonuçlarını göndermiş olan öğrenci tekrar sınava katılamaz ya da sınav sonuçlarını tekrar gönderemez.
Konuşma sınavınız ise Ms Teams programı üzerinden yapılacaktır. Lütfen https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-teams/download-app#for-desktop bu linki kullanarak bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak Ms Teams programını indiriniz. Programı indirememeniz halinde, sınıf danışmanınızın size göndereceği link üzerinden, herhangi bir web tarayıcısı kullanarak sınava katılabilirsiniz. Sınav boyunca kameranız açık duracağını hatırlatırız. Bu sebepten ötürü sınava katılmadan önce mikrofon ve kameranızın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmelisiniz. Konuşma sınavı saati geldiğinde, sınıf danışmanınız tarafından kurulmuş olan bekleme odalarında bulunacaksınız, öğretim görevlilerimiz sizleri teker teker sınava alacaklar.
Hem yazılı hem de sözlü sınava bilgisayar ile katılmanızı tavsiye ederiz, fakat özel durumlarda her iki sınavı da cep telefonu ile sorun yaşamadan katılabilirsiniz.
Sınav öncesinde, esansında ve sonrasında karşılaşabileceğiniz her hangi bir sorun ile ilgili tomer@nisantasi.edu.tr adresine yazabilir veya whatsapp üzerinden sınıf danışmanınıza veya yönetime erişebilirsiniz.
(19 Haziran 2023 Pazartesi günü sizlerle sınavların linkini ve gerekli bilgileri sabah saat 09.00’da paylaşacağız. Sınav için bilgisayarınızın, bilgisayar kameranızın ve internetinizin mutlaka olması gerekmektedir. Sınava istediğiniz yerden girebilirsiniz.)
Sınav sonuçlarını 21 Haziran 2023 Çarşamba günü sizlerle paylaşacağız. 03 Temmuz 2023 Pazartesi günü günü ise B1’den başarılı olan öğrencilerimiz ile B2 ve C1 seviyesindeki tüm öğrencilerimiz NTDİL Türkçe Yeterlik Sınavı’na yine çevrim içi (online) olarak gireceklerdir. NTDİL Türkçe Dil Yeterlik Sınav duyurusu ayrıca yapılacaktır.
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi TÖMER olarak tüm sınavlarınızda başarılar dileriz.
 
 

Apply Nişantaşı